dinsdag 10 mei 2011

birthday wishes
Ben ik weer eens.
Heb nog steeds weinig inspiratie en zin om kaarten te maken, maar vandaag toch maar eens wat gedaan.
Onderste kaart papier van de action ingekleurd met distress
En de bovenste kaart mijn favoriete merk, Basic Grey stempelafdruk ingekleurd jawel ik heb mijn prisma color pencils weer eens van stal gehaald.

1 opmerking:

  1. Hoi Thea, wat een schattige kaartjes, potlood blijft ook een prachtig medium om mee te kleuren he! Je had mij een vraag gesteld op mijn blog over welk papier ik gebruikte voor het kleuren met de Copic Markers. Ik gebruik sinds kort nieuw papier wat ik uit de VS heb laten overkomen. https://www.papertemptress.com/details.php?prodId=753&category=&secondary=&keywords=copic
    Dat is de link mocht je willen kijken. Het is nogal prijzig in de aanschaf natuurlijk, vooral ook omdat je het hierheen moet laten vervoeren maar ik vind het echt geweldig papier. Er zit een heel klein glimmertje in wat je misschien kan zien als je klikt op de close up foto's op mijn blog maar ik vind vooral dat het papier echt super mengt en niet erg uitloopt (dat de inkt buiten de lijntjes komt). Niet iedereen is overigens even enthousiast want ik had Nicole Verkooijen bijvoorbeeld een paar velletjes toegezonden en die vond het weer vreemd mengen en vond het niet prettig werken... ieder dus zijn ding. Als je een velletje wil proberen moet je anders maar even een mailtje sturen. Mijn mailadres staat op mijn blog bij mijn persoonlijke gegevens.

    Groetjes,
    Mariska

    BeantwoordenVerwijderen